ARTVİN / MURGUL - Murgul Atatürk Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda yarı yıl tatilinde son sınıf öğrencilerini sınavlara hazırlamak amacı ile kurs ve deneme sınavları yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda başarıyı artırmak amacı ile hafta sonları öğretmenlerimiz tarafından fahri olarak etüt çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Kas

Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen TÜBİTAK projeleri hazırlama seminerine, okulumuz öğretmenleri ve ilçemizdeki diğer orta öğretim kurumları öğretmenleri ile birlikte katılım gerçekleşti.

Ekm

Okulumuzun Alt Bahçesinin, demir telle çevrilmesi ve spor alanı olarak düzenlenmesi yönündeki çalışmalarımız son aşamasına ulaşmıştır. Bu konuda desteğini esirgemeyen Murgul Belediyesine teşekkür ederiz.