ARTVİN / MURGUL - Murgul Atatürk Anadolu Lisesi

Mrt

Programda İlçe Emniyet Amirimiz Abdulsamet İŞIKLI başkanlığında, Polis Memurlarımız Tuncay ÇAVUŞ ve Emin GÜNDÜZ sunumlarını gerçekleştirerek polislik mesleği hakkında bilgi verdiler ve öğrencilerimizin sorularını cevapladılar.
Okulumuz olarak, İlçe Emniyet Teşkilatımızda görevli polislerimizi aramızda görmekten memnuniyet ve gurur duyduk.

Kendilerine camiamız adına teşekkürlerimizi sunarız..

Mrt

Okulumuz Taekwondo Takımından iki öğrencimizi, ilimizi temsil etmek üzere Merdin´de gerçekleşecek olan Genç Kızlar Taekwondo bölge finallerine uğurladık.

Öğrencilerimiz Şennur Ece TORUN ve Burçin ORHAN´a karşılaşmalarda başarılar dileriz..

Kas

Murgul İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce "Öğretmenler Günü" münasebeti ile düzenlenen Lise Öğrencileri Kompozisyon Yarışmasında, Okulumuz 10A Sınıfı Öğrencilerinden Kübra CEBİR "Kutsal Bir Meslektir Öğretmenlik"  isimli kompozisyon ile birinci olmuştur. Dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini Belediye Başkanımız takdim etmiştir.

Kas

"Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi Murgul İlçe Şeçimleri" kapsamında İlçemiz Öğrenci Temsilcisi Seçimi yapıldı. Gerçekleşen seçimlerde diğer okul temsilcilerinden aldığı oylarla öğrencimiz Kadriye UYANIK Murgul İlçesi Öğrenci Temsilcisi olmaya hak kazanmıştır.

Kas

Murgul Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü ve Murgul Eti Bakır A.Ş Müdürlüğü arasındaki protokol ile planlanan "Kariyer Günleri" Projemizin ilkini 23 Kasım 2017 Perşembe günü gerçekleştirdik.

Yapılan panel ile öğrencilerimiz, meslek seçimi konusunda yetkin ağızlardan sunumlar dinlediler. Son derece verimli olduğnu gördüğümüz organizasyonun gerçekleşmesinde desteklerinden dolayı Eti Bakır A.Ş. Müdürü ve okulumuz mezunu Sn. Sinan KABALOĞLU´na ve aşağıda ünvanları belirtilen, sunumları ile oğrencilerimize mesleklerini tanıtan birbirinden değerli katılımcılara teşekkür ederiz.

Sn. Recep IŞIKÇI (Maden Mühendisi)

Sn.Mecit ÖZTÜRK (İşletme)

Sn.Tümay ERDOĞAN (Maden MÖühendisi ve İGS Uzmanı)

Sn. Murat KARAKAYA (Jeoloji Mühendisi ve İGS Uzmanı)

Sn. Ziya Orkun AYHAN (Makine Mühendisi)

Sn. Bahri Mustafa KOÇ (Çevre Mühendisi)

Sn. Ergin SAYAR (Makine Mühendisi)

Sn. Bülent Özer (Eti Bakır Murgul HES Sorumlusu)

Sn Ahmet ÖZBEK (Makine İkmal Şefi)

Kas

"Dilimiz Kimligimizdir" Konulu Ortaöğretim Öğrencileri Arası, Türkçeyi Doğru ve Güzel Kullanma Yarışmasına Okulumuzu temsilen katılan, 12. Sınıf Öğrencimiz Kadriye UYANIK, üçüncülük derecesi ile 1000 TL nakit para ödülü ve Türk Dil Kurumunun hediyeleri ile ödüllendirilmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Kadriye UYANIK ve Danışman Öğretmeni Hasan Fehmi BOLKVAZOĞLU ´nu tebrik ederiz.

Kas

Üniversiteye hazırlık ve öğrencilerin sosyal gelişimi açısından çok olumlu olduğunu gördüğümüz Ankara gezisinin gerçekleşmesinde, Okulumuza desteğini esirgemeyen Murgul Belediye Başkanı Hasan ÇAVUŞ´a, Ak Parti İlçe Başkanı Sami GÜLSUYU´na ve yoğun mesaisine rağmen bize zamanını ayırarak desteklerini sunan Milletvekilimiz Sn. İsrafil KIŞLA´ya, Murgul Atatürk Anadolu Lisesi Camiası olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Ankara Gezisi kapsamında, Öğrencilerimiz ilk gün Ortadoğu Teknik Üniversitesi Tanıtım Fuarına katılarak alan tanıtımlarını incelemiş, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal´i Anma Faaliyetleri kapsamında Anıtkabir´i ziyaret etmiş ve Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesinin tanıtımı gerçekleştirilmiştir.

Kas

Yapılan oylamada okulumuz 12A sınıfı öğrencilerinden Kadriye UYANIK Öğrenci temsilcisi seçilmiştir.

Ekm

Ilçemizde 9/15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen "Amatör Spor Haftası" Etkinliklerinde Okulumuz Öğrencileri birçok branşta müsabakalara katıldılar.

Bu bağlamda :

Okulumuz Tekvando Gösteri Takımında görev alan:

Ece TORUN, Burçin ORHAN, Şule KORKMAZ,Beyza YILDIRIM´ gösterilerini sergilediler. Kendilerine teşekkür ederiz.

***************

Masa Tenisi Genç Kızlarda Birinci Olan Sevil Simge SARI´ya Teşekkür ederiz.

****************

Üçlü Basket atma müsabakalarında birinci olan : Doğan KESİCİ

Üçlü Basket atma müsabakalarında ikinci olan  : Serhat KARA ´ya teşekkür ederiz.

**************

Futsal Müsabakalarında 2. Olan takımımıza teşekkür ederiz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı okulumuzda gerçekleştirildi. Bu bağlamda İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Abdülcelil KAHVECİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizi okulumuzda misafir ettik.

Toplantının ardından öğrencilerimizi derslerinde ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz, değişen eğitim programları ve sınav sistemi hakkında bilgi vererek öğrencilerimize hediyelerini sundular.

Mrt

Kütüphaneler Haftasında farkındalık oluşturabilmek amacıyla öğrencilerimiz kitaplarla yeniden buluştu.

Murgul Atatürk Anadolu Lisesi 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı

Kas

Okulumuzda 9 Kasım 2016 tarihinde öğrenci meclis başkanlığı seçimi yapıldı.

May

Murgul Atatürk Anadolu Lisesi Tübitak 4006 Bilim Fuarı açılışı Kaymakamlık Kültür Merkezin de yapıldı. Açılışa İlçe Kaymakamı Sayın Hüseyin ÇAM, Garnizon Komutanı Abdurrahman ALBAYARK, Belediye Başkanı Hasan ÇAVUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet GÜLSUYU, Şube Müdürü Yusuf BÜLBÜL, Okul Müdürleri, Vatandaşlar ve Öğrenciler katıldı.