ARTVİN / MURGUL - Murgul Atatürk Anadolu Lisesi

Haz

Bu sene okulumdan mezun olacak ve üniversite hedefleri doğrultusunda sınavlara girecek öğrencilerimizle İftar yemeğinde buluştuk..

Haz

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, İl Sağlık Müdürülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün denetim elemanlarınca yapılan denetimde okulumuz, temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan "Beyaz Bayrak" ile ödüllendirilmiştir.

May

Fuarımıza katılarak bizleri onurlandıran değerli yöneticilerimize ve kıymetli halkımıza teşekkür ederiz.

Nis

Murgul İlçe Entegre Hastahanesi Personeli "Sağlıklı Yaşam Aracı" ile okulumuzu ziyaret ederek, hijyen ve sağlık hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Konuyla ilgili Sağlık Bakanlığımızca hazırlanan bröşürler öğrencilerimize dağıtıldı. Okulumuzda yapılan çalışmadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen ve Anadolu Vakfı Eğitim Görevlisi Sn. Nalan HEKİMOĞLU tarafından gerçekleştirilen Sosyal Girişimcilik Seminerine katılan öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar. Son derece verimli geçtiğini gördüğümüz seminerde güzel sunumları için değerli eğiticimiz Nalan HEKİMOĞLU´na ve bizleri okulunda misafir eden Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Aytekin YILDIZ´a teşekkür ederiz.

Nis

Murgul Belediyesi tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine hediye edilmek üzere yaptırılan kupalar, sahiplerinin eline ulaştı. Belediye Başkanımız Sn. Hasan ÇAVUŞ´a teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Türk Polis Teşkilatının Polis Haftası´ nı Okulumuz Bahçesinde gerçekleşen törenle kutladık.

Türk Milletinin güven ve huzurunu muhafaza etmek için görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Bu vesile ile vatan müdafaası sırasında aramızdan ayrılarak şehitlik mertebesine ulasan emniyet mensuplarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Nis

Okulumuz 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimiz ile, bu yıl 5. si gerçekleştirilen KTÜ Tanıtım Fuarına katıldık. Öğrencilerimiz üniversite birimlerince hazırlanan stantlardan bölüm tanıtımlarını dinlediler. Alan ve meslek dalları ile ilgili sorularına yetkin ağızlardan cevaplar aldılar. Tanıtımın ardından üniversitenin bazı bölümlerini gezme fırsatı bulduk. Ardından da Ayasofya Camiini ziyaret ettik. Meslek ve alan seçimi açısından öğrencilerimizin faydasına olduğuna inandığımız gezimizin gerçekleşmesinde bizden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sn. Arif OLTULU´ya, okulumuz camiası adına teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

"15 Temmuz Şehitlerini Anma" konulu liseler arası mektup yazma yarışmasında İlçe birincisi olan Okulumuz 9A sınıfı öğrencilerinden Şule KORKMAZ, İl düzeyinde de dereceye girerek üçüncü olmuş ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen Programında ödüllendirilmiştir.

Mrt

2017 -2018 Okul Sporları Gençler Taekwondo Grup Müsabakası Mardin’de yapıldı.

Müsabakalara Artvin ilmizi temsilen katılan öğrencimiz Burçin ORHAN +68 kg kategoride üçüncü olarak Bronz Madalya kazanmıştır. Burçin Orhan Türkiye finallerine katılma hakkı elde etmiştir.

18 Mart Tarihinde gelen başarısı, Şehitlerimizin anısına Murgulumuza hediye olsun.

Kendisine Türkiye Finallerinde başarılar dileriz...

Haz

Okulumuz öğrenci ve velilerinin elleriyle hazırlamış olduğu yemek ikramının ardından; çeşitli yarışma ve eğlenceli etkinliklerle baharın gelişini kutladık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif´i Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz programı gerçekleştirdik.