ARTVİN / MURGUL - Murgul Atatürk Anadolu Lisesi

Karne Törenimizden Görüntüler..

Şbt

Kurs Öğretmenimiz Sevda Hanım´a ve Kursiyerlerine emekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Demokrasi Eğitimi Kapsamında İlçemizde Yapılan Seçimlerde Öğrencimiz Egemen GENÇTÜRK oybirliği ile ilçemiz öğrenci temsilcisi seçilmiştir.

Şbt

Okulumuzda İkaz - Alarm Tatbikatı ve Personel Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikata Belediyemiz İtfaiye ve Yangın Söndürme Ekipleri de katıldı.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Teknik Personelince, okulumuzun genel elektrik tesisatı, Kalorifer Kazanı ve Tesisatı kontrolleri gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz Öğrencileri arasında sınıflar bazında münazara yarışması yapıldı.

Ara

Öğrencilerimizde demokrasi, seçme, seçilme, oy kullanma kültürlerinin oluşturulması; hoş görü bilincinin geliştirilmesi amacıyla yapılan Meclis Başkanlığı Seçimleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Şbt

24 Kasım Öğretmenler Günümüzü Çeşitli Etkinliklerle Kutladık.

Şbt

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün desteği ile, "Medeniyetimizin Keşfi KUDÜS" konulu konferansı gerçekleştirdik

Ara

İlçemiz Entegre Hastahanesi Hekimlerinden Nergül YETİM tarafından, Okulumuz öğrencilerine Diyabet ve KOAH konulu bilinçlendirme semineri  düzenlendi.

Kas

Ziyaret sırasında Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizle sohbet eden Sayın Kaymakamımız Mustafa Uğur ÖZERDEN´e "Okul Bahçesini Yenileme Projemiz"  ve "Veli Eğitimci Buluşmaları Projemiz"  hakkında bilgiler sunduk.  Eğitim  Öğretim Faaliyetlerimize yönelik yapmayı planladığımız iyileştirmeleri kendileriyle paylaşma fırsatı bulduk. Bizlere ve eğitime, yakın ilgisi ve desteğinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Okulumuzun mevcut kalorifer kazanının arızalanması ve kullanım ömrünü tamamlaması sebebi ile değişimi gerçekleştirilmiştir. Bu konuda sorunumuza hızlı bir şekilde çözüm üreten, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Abdülcelil KAHVECİ´ye teşekkürlerimizi  sunarız.

Ekm

Artvin RAM Müdürlüğünün desteği ile, Öğretmenlerimize yönelik gerçekleştirilen Özel Eğitim Konulu bilgilendirme toplantısını tamamladık.

Ekm

Artvin Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğümüzden öğretmenlerimizin katılımıyla 11 ve 12. Sınıflarımıza yönelik "Verimli Ders Çalışma Teknikleri ve Sınavlara Hazırlık" konulu seminer yapıldı. Okulumuzda gerçekleşen seminere, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesinden öğrencilerimiz de katıldı.
Yararlı olduğuna inandığımız çalışma için RAM Müdürümüz Devrim Hanım´a ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Öğrenci Karnelerin dağıtılmasının ardından, Mezuniyet Programı gerçeklşetirildi. Okulumuz bahçesinde yapılan programda, Okul Müdürümüz Sedat TURAL´ın konuşmasının ardından, son sınıf öğrencilerimiz, okulumuz bayrak ve flamasını 11. sınıf öğrenci temsilcilerine devir teslim töreni gerçekleşti.  Ödül töreni yapıldı, törende okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü öğrencilerimize Başarı Belgelerini, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sinan SOYLU takdim etti. Okul Birincimiz Beyza Nur KABAHEL in, Yaş Kütüğüne Plaketini çakmasının ardından öğrencilerimiz kep atarak mezuniyetlerini kutladılar..

Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz. Bhtları yolları açık olsun..